måndag 5 januari 2009

Jullovsprojekt

Vi har satt upp pärlspont i hallen och målat, byggt en hatthylla och satt upp krokar, nu återstår lite lister och målning av dörrfoder. När vi ändå höll på röjde vi "bakom vårt blå draperi", ett riktigt näste i huset, som inte alls lämpar sig för fotografering för bloggen. Nu åkte massor av sakerna där bakom till tippen, loppis och resten är ordentligt sorterat, och det känns så skönt att röja upp och slänga!

De senste dagarna har liksom många andra före dem på det låånga sköna jullovet bara gått, vi har spelat spel, sett filmer, träffat vänner, ätit god mat, och så renoverat lite lätt. Häromdagen fick vi besök från Staffanstorp, men också från New York, för första gången har vi nu träffat Ella, en underbar liten tjej. Vi har ju kunnat följa henne på mammas blogg men det var härligt att se henne på riktigt nu.


De hade med sig semlor från Staffanstorp, tydligen en av de saker man saknar som utlandssvensk... det var gott!

4 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Hej Christel med famij!!!
Vad roligt att se din blogg! Visste inte att du också blofggade men insåg nyss att du har FLERA bloggar!! - - RESPEKT! :-)
Jag har lagt in en länk till denna bloggen nu på min blogg. Hoppas det är ok med dig?

Roligt att läsa om vårt besök hos er här. och du vad kul det var att träffas! Men vad stora både F och J blivit! My God! Som sagt det är på andra personers barn man inser att man själv blir gammal i en rasande fart, hahaha! :-)

Hoppas allt är bra med er.
och vad fint det blev i hallen!
Kramar från ett idag fint Bronx!

Emmama sa...

Hej! Kollade vidare efter ditt inlägg om månadens fynd och såg bilden på tjejen som var så lik en dotter till en tjej vars blogg jag följer. Och så ser jag mamman som ju liknar henne och får till slut ihop det! :) Vad kul! :)

Christel sa...

Saltistjejen och Emmama!!!
Jo, så är det, världen är ganska liten ibland... ha det så bra båda två, grattis A på födelsedagen i efterskott, hoppas det blev en bra dag,. och att många bra dagar följer, till er båda! Kram från Christel

Marianne sa...

Hahaha, ja jag tyckte väl att jag kände igen Ella och M! Så roligt!