tisdag 7 juli 2009

Det var en kväll i juli...


...som så många andra. Med paj, gärna rabarber sa A och det blev det. Med spel, Rappakalja, grattis andra A! Men G var kvällens stjärna, hon kunde ett ord på riktigt, hon vet vad A-vitaminosis är!
Eftersom vi har så många bebisar i huset fick alla som ville en sovande kattunge i knät. fast ibland var de lite vilda och hängde i klorna på ryggen också, då är det inte så lätt att "rappa".
Hittills har det blivit hallonpaj, rabarberpaj, äpplepaj och blåbärspaj, ska vi ta citronmaräng ikväll?

3 kommentarer:

Saltistjejen sa...

Vilket mys!!!!
Önskar man kunde varit med på er citronmaräng... :-)
kramar från varmt NYC!

Syster i söder sa...

Hahaha! Ja, det var en väldig trevlig kväll i juli. Både Loff och jag var så nöjda med pajen! Nu är vi i Stockholm och myser, snart ska vi ut och dricka öl och äta på restaurang. Vi ses imorgon igen! Trots att man roar sig saknar man redan både er och bebisarna.

Christel sa...

Saltis: Önskar också att ni var med! Längtar efter att få 8träffa E i augusti, hon är så stor nu, söt har hon ju alltid varit... Kram till er alla tre!

Syster i söder: Såg alla shoppingfynden på bloggen, ni verkar ha det härligt i storstan. Vi har nog haft lite bättre väder, det kom bara en liten skur igår. Alla tjejerna här gjorde Hässleholm igår, det blev lite shopping där också: trosor på Lindex och en mysig morgonrock att sitta och mysa i. Kissarna saknar er, Alice har utsett dig till sin gudmor tror jag, ni passar väldigt bra ihop... Just nu slåss de på tangentbordet6666666666666666666666666666...
Maja hade "the time of her life" i onsdags när hon lekte med Cassie, Klumpen, Molly, Sally, Myran och Yoda, det var kul! Ses när ni kommer hem igen! Kram