tisdag 22 juni 2010

Sommarlov

Efter lite uppehåll på bloggen har jag nu lite sommarblogglust igen, kanske blir det lite korta uppdateringar nu när jag har massor av tid.

Väldigt snabbt har jobbet släppt greppet efter en minst sagt hektisk vårtermin, jättefina resultat och en underbar avslutning med nior, som alltid.

Så nu kommer tider utan tider att passa, tid att tänka och bara vara, tid för vännerna, pelargonerna och trädgården. Jag har fått plantor av min vän trädgårdsmästaren G, så nu bor det nog sju sorters tomater i lilla växthuset.
Varje sommar brukar det vara lite mat-tema här hemma och tillsammans med sommargrannarna, förra året var det PAJ, och i år har vi bestämt oss för temat ITALIENSKT, kan funka med GREKISKT också, eller något annat från MEDELHAVET. Kanske kommer deta att synas på bloggen. Jag har satt två surdegar också, och laddat upp med pelargoner. Dottern sa idag: -Mamma, av 25 blommor på altanen är 24 pelargoner, hon hade räknat efter, och jag myser, så ska det vara!
Tänkte visa en som börjat blomma idag: Lord Bute, välkommen in i spelet!
Ingen sommar utan ... lite renovering såklart. Vi ska göra en liten renovering av vårt arbetsrum i sommar. Redan har tegelväggen sluppit sitt lager av puts och tapeter, mycket vackrare så här, eller hur?
Bruna fönster ska bli vita och fina, kanske imorgon?